Food 한씨떡집 떡국떡 진공포장기로 진공포장 과정
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Process nylon vacuum packaging bag for extended shelf life and freshness of the rice cake in AZ-450-E model nozzle type vacuum packaging machine
Product Features == ==
1. Adjustment is also available with built-in high-precision vacuum packaging vacuum sensor.
2. It is possible that use of ejector and stainless steel structure (ejector) pump, also used in the clean room.
3. May be attached to the seal bar on top of the shield electrically driven pneumatic extend longer.
4. The removable control box, A / S is easy.
5. Check the status and operation of the machine is possible with LED lamp screen and LCD.
6. Bar adhesive safety sensor is attached can be used safely on the spot immediately made a finger or foreign object enters.
7. Have been able to set up a total of 19 kinds of vacuum that meets the needs of consumers when adding options program memory function, gas filling, the type of packaging.
노즐식 진공포장기 AZ-450-E 모델로 떡의 신선도와 유통기한 연장을 위해 나일론 봉투에 넣고 진공포장과정
== 제품특징 ==
1. 진공센서 내장으로 정밀한 진공포장도 조절이 가능.
2. 이젝터(ejector)펌프사용과 스텐레스 구조로 클린룸에서도 사용할 수 있음.
3. 공압방식 구동으로 전기 실드위에 실링 바를 부착 더 길게 확장 할 수 있음.
4. 탈부착이 가능한 컨트롤박스는 A/S가 용이함.
5. LCD화면과 LED램프로 기계동작 및 상태 확인이 가능함.
6. 안전센서가 부착된 접착바는 손가락이나 이물질이 들어가면 즉각 원위치되서 안전하게 사용 가능함.
7. 프로그램 메모리 기능 옵션 추가시 소비자의 요구에 맞는 총 19가지의 진공, 가스충진, 포장 타입을 설정 할 수 있음.
관련링크
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http://youtu.be/M_0jwW4k7eo
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